Jeugdharmonie Bierbeek

Wie of wat zijn wij?

Wij zijn het instaporkest van de Koninklijke Harmonie St. Hilarius van Bierbeek o.l.v. Koen Maes. Als instaporkest willen wij aan muzikanten de gelegenheid bieden om kennis te maken met samenspel en zo de overgang te vergemakkelijken van de muziekschool naar de harmonie

Wanneer en waar?

We repeteren elke zondagochtend van 10u30 tot 12u in de parochiezaal van Bierbeek. Ons repertoire omvat volwaardige orkestnummers gaande van marsen tot populaire muziek en filmmuziek. Het niveau is aangepast aan dat van beginnende muzikanten.

Doorheen het jaar kunt u ons live aan het werk zien, onder meer tijdens het voorprogramma van het jaarlijks herfstconcert van de harmonie in november, gevolgd door enkele kerstconcerten en als afsluiter van het seizoen op het tuinfeest in juni. In de maand juli houden we dan een korte zomerstop, eventjes "uitblazen"! Hou dus zeker onze kalender in de gaten.

Buiten de wekelijkse repetities organiseren wij ook nog een muzikantjesdag en een repetitieweekend. Naast de muzikale activiteiten organiseren wij ook een aantal niet-muzikale activiteiten om de groepssfeer te bevorderen zoals de spaghettiavond en een sportieve activiteit zoals bowlen of schaatsen.

Heb je een behoorlijk kennis van muziek en zin om met ons mee te spelen, aarzel niet om ons te contacteren.
Je bent alvast van harte welkom!